Μεσσηνίας

Εμπορία Άρδευσης & Γεωργικών Αγροτικών Μηχανημάτων Ιωάννης Μπακόγιωργας

Το κατάστημα του Ιωάννη Μπακόγιωργα βρίσκετε στο Ασπρόχωμα στις Γραμμές του ΟΣΕ και δραστηριοποιείται στην εμπορίας εξοπλισμός Άρδευσης & Γεωργικών Αγροτικών Μηχανημάτων διαθέτει μεγάλη γκάμα ποιοτικών γεωργικών μηχανημάτων που συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής. 

Έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στο χώρο της Ελιάς σας δίνει καινοτόμες λύσεις με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, για να  πετυχαίνει μεγάλη απόδοση και μειώνει σημαντικά τα εργατικά κόστη..

Ελαιοραβδιστικά & μηχανήματα ελιάς για την συγκομιδή της ποικιλίας σας με κορυφαία εργονομία και άνεση, ελαιοραβδιστικά βενζίνης – ελαιοραβδιστικά αχινιός, Γεννήτριες-Δυναμό,   καταστροφείς κλαδιών, Ελαιόδιχτα, Σακιά, Χτένια-Τέμπλες για συλλογή ελιάς

  Επισκεφθείτε το κατάστημα του Ιωάννη Μπακόγιωργα και δείτε όλα τα προϊόντα

Το κατάστημα του Ιωαννη Μπακόγιωργα το service των γεωργικών σας μηχανημάτων έχει μεγάλη σημασία. Διαθέτει όλα τα ανταλλακτικά για τα μηχανήματα μας και η επισκευή γίνεται από εμάς στον χώρο μας, έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άριστη τεχνική υποστήριξη και την σωστή λειτουργία του γεωργικού σας μηχανήματος.

  

Διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός, για το σπίτι & το γκαράζ (καταβίδια, πένσες, τανάλιες), τον κήπο (αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, χορτοκοπτικά, ψαλίδια μπορντούρας, ψαλίδια κλαδέματος), την δασική εκμετάλευση, τον εξοπλισμό συνεργείου (εργαλεία συντήρησης, φορτιστές μπαταρίας, Γεννήτριες σε μεγάλη ποικιλία εξαρτήματα λίπανσης, γρασαδόροι) 

 

   Θα βρεις μεγάλη ποικιλία από Εργαλεία κήπου όπως μηχανές γκαζόν, ψαλίδια μπορντούρας, αλυσοπρίονα, προστατευτικά και στηρίγματα! Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή από Εργαλεία κήπου, περιηγήσου στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου και διάλεξε τα προϊόντα που θα ανταποκρίνονται ιδανικά στις προτιμήσεις σου και θα απογειώσουν την εμπειρία σου.

 

Δεξαμενές ΒΑΚΟΡLΑSΤ

 Παρέχει την πιο σύγχρονη λύση στην αποθήκευση παντός είδους Υγρών, Πόσιμου Νερού, Τροφίμων, Κρασιού, Ελαίων, Χημικών (Οξέα, Αλκάλια), Πετρελαίου κ.τ.λ» υπό αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση, απεριόριστη διάρκεια ζωής και υλικά υψηλής πιστότητας σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα παραγωγής δεξαμενών της BΑΚΟΡLΑSΤ προσφέρει ευρύ φάσμα μοντέλων, με δυνατότητα εφαρμογής πολλών λύσεων και εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου

 

Οι δεξαμενές ΒΑΚΟΡLΑSΤ κατασκευάζονται με τη μέθοδο της περιστροφικής χύτευσης (Rotational Molding) σε σειρά ειδικών κελυφών χύτευσης, όπου με διαξονική περιστροφή μορφοποιούνται οι δεξαμενές από γραμμικό ομοιογενές και κυρίως πρωτογενές πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας (LLDPE) εμπλουτισμένο με αντηλιακό U.V.

Το πολυαιθυλένιο ως συμπαγής αλυσίδα μορίων αιθυλενίου, χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή, στιβαρότητα και είναι απόλυτα ουδέτερο ως προς άλλα υλικά.

Οι απόλυτα σύγχρονες και πρακτικές αυτές δεξαμενές χαρακτηρίζονται από το μικρό τους βάρος, τις ιδανικές διαστάσεις, το βελτιωμένο σχεδιασμό με χειρολαβές για την εύκολη μεταφορά, την άμεση έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (Μαύρο χρώμα) και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο (Εγγύηση γήρανσης έως 10 έτη).

 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΙΛΜ ΡΕ

  Αγροτικά Φιλμ ΡΕ σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για ποικίλες εφαρμογές: Χαμηλή κάλυψη, θερμοκήπια, υλικά χαμηλής κάλυψης με δυνατότητα κομποστοποίησης, κατασκευή δεξαμενών και λιμνών.

 

  Προϊόντα για την άρδευση, τον κήπο, την οινοποιία, την φυτοπροστασία και τον εξοπλισμό φυτωρίων-θερμοκηπίων

Εξοπλισμός Άρδευσης

Εξαρτήματα και υλικά άρδευσης όπως  δεξαμενες, σωλήνες άρδευσης πολυαιθυλενίου διαφόρων διατομών, ρακόρ, συστολές, βανάκια, μπεκ και άλλα παρελκόμενα για εγκαταστάσεις αυτόματου ποτίσματος, αλλά και λάστιχα κήπου, πιστόλια εκτόξευσης νερού και επιτοίχιες βάσεις λάστιχου

 

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση βιβλίου “Φλόγες στα κύματα” | Κατερίνα Γυφτάκη

admin2020

17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης: ο ΣΑΜ οργάνωσε και…έτρεξε!

admin2020

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για το “Δικαστικό Χάρτη”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies