UncategorizedΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Επιδρομή τσιγγάνων σε σπίτι στη Μεσσήνη, αλλά πιάστηκαν στα Πράσσα!

Ένας τσιγγάνος μαζί   με τον βοηθό του έβαλαν στόχο σπίτι στη Μεσσήνη.

Αφού επέδραμαν  στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, τον οποίο στην κυριολεξία έγδυσαν, φόρτωσαν τα κλοπιμαία στο αγροτικό αυτοκίνητο που είχαν φέρει.

Ετοιμάστηκαν να φύγουν σαν κύριοι, αλλά για κακή τους τύχη ο καλός γείτονας που είχε παρατηρήσει τις παράνομες δραστηριότητές τους, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του με ταχύτητα αστραπής και τους σταμάτησε στον κόμβο του Σκλαβενίτη.

Ακολούθησαν στιγμές απείρου κάλλους, καθώς ο θυμωμένος ιδιοκτήτης τους υποχρέωσε να επιστρέψουν στο σπίτι του για να ξεφορτώσουν όλα τα κλοπιμαία ένα προς ένα. Παράλληλα, φωτογράφισε τις ταυτότητες τους και τους ίδιους και τους κατέστησε υπεύθυνους για τυχόν μελλοντικές κλοπές.

Ας ευχηθούμε κάθε κλοπή να έχει αυτή την κατάληξη με τον ή τους δράστες να πιάνονται στα πράσσα…

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies