Μεσσηνίας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΧΙΛΙΟΧΩΡΙΩΝ»

Επίσκεψη εργασίας στο έργο: «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Χιλιοχωρίων» πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναστάσιου Χρονόπουλου, του εργολάβου του έργου και κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο ασφαλτόστρωσης των οδών.

Ο κ. Καρβέλας με το πέρας της επίσκεψης δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή με εργατικότητα και συνέπεια στο πρόγραμμά του, διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των Δημοτών. Στόχος μας στην προκείμενη φάση είναι να καταστούν ασφαλή και λειτουργικά τα οδικά τμήματα που περιγράφονται ως χωματόδρομοι και συνδέουν τους οικισμούς Κουκουνάρας-Στενωσιάς, Χανδρινού και Κρεμμυδίων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και κάνουμε τις προτάσεις μας πράξη».

Επί του υφιστάμενου δικτύου, που διέρχεται από αγροτικές καλλιέργειες, κυρίως ελαιοκομίας και αμπελουργίας, κατασκευάζεται εκ νέου αγροτικός ασφαλτοστρωμένος δρόμος, ο οποίος θα ομαλοποιηθεί με τις συναρμογές των χωμάτινων διασταυρώσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies