ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ «Ασημένιες» οι νεάνιδες της Εθνικής

Τη δεύτερη θέση στον τελικό του ομαδικού τραμπολίνο κατέκτησαν οι Όλγα Μακρή, Χριστίνα Παπαθανασίου, Κατερίνα Παπαδάτου και Μαρία Παπαδάτου που απαρτίζουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις νεάνιδες κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου αφού συγκέντρωσαν 13 πόντους, έναντι 14 της Βρετανίας (14 π.) και 9 της Ιταλίας.

Τονίζεται πως αυτό είναι το πέμπτο μετάλλιο για το ελληνικό τραμπολίνο, όλα στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων, σε ολόκληρη την ιστορία του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα υπόλοιπα είχαν κατακτήσει ο Απόστολος Κουταβάς στο ατομικό τραμπολίνο εφήβων το 2010 όπου είχε τερματίσει πρώτος, η Αναστασία Παπαδημητρίου στο ατομικό τραμπολίνο νεανίδων (δύο χάλκινα) και η Εθνική ομάδα (Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου, Αντωνία Σακελλαρίδου, Λυδία Τσακαλίδου) στο ομαδικό νεανίδων το 2018, καθώς και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στον ακροβατικό διάδρομο νεανίδων στη διοργάνωση του 2021 όπου είχε βγει 2η.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies