ΜεσσηνίαςΠολιτική

«Η έκρηξη αυξήσεων σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και στους λογαριασμούς ρεύματος δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο»

«Η έκρηξη αυξήσεων σε προϊόντα πρώτης ανάγκης και στους λογαριασμούς ρεύματος δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο»
«Είναι πρωτοφανές ο κος Μητσοτάκης να εξαγγέλλει από το βήμα της ΔΕΘ επανάληψη παλαιότερων μέτρων, που δεν αφορούν την κοινωνική πλειοψηφία και τρείς ημέρες μετά να ανακοινώνει μέσω διαρροών νέο πακέτο μέτρων» δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον τ/στ «Mesogeios TV» ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας ότι είναι « γεγονός που αποδεικνύει τον πανικό της κυβέρνησης και προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να μαζέψει τα …ασυμάζευτα».

«Ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να μιλά για αφορολόγητο μέχρι 800.000 euro στις μεταβιβάσεις γονικών παροχών, μέτρο που δεν αφορά καθόλου την κοινωνική πλειοψηφία και για το επίδομα-κοροϊδία των 100 euro προσπαθώντας να «γλυκάνει» την νεολαία» συνέχισε ο Αλ.Χαρίτσης τονίζοντας ότι «αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης των λαϊκών στρωμάτων σε εργαζόμενους, αγρότες, συνταξιούχους, μικρομεσαίους που πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας».

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παράλληλα τόνισε ότι «παρότι τα πρόσφατα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν έκρηξη ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες στο κόστος της ενέργειας, γεγονός που μας κατατάσσει ως την χώρα με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε θεσμικές παρεμβάσεις για την εποπτεία της αγοράς ενέργειας ώστε να σταματήσει η κερδοσκοπία, το αντιμετωπίζει με μέτρα ελάφρυνσης που αφορούν 9 euro τον μήνα για κάθε νοικοκυριό».

Τέλος ο Αλ. Χαρίτσης στην απάντηση του για το κορυφαίο θέμα που απασχολεί τους Μεσσήνιους παραγωγούς Κορινθιακής σταφίδας αλλά και ευρύτερα της περιφέρειας Πελοποννήσου επεσήμανε ότι «συνιστά πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης να μην στηρίξει τις συνεταιριστικές οργανώσεις που προσέφεραν διαχρονικά στους οργανωμένους παραγωγούς αξιοπρεπή τιμή για την παραγωγή τους. Παράλληλα η κυβέρνηση παρέχει στήριξη στους ιδιώτες μεγαλοεμπορους, ώστε να επιβάλλουν τους όρους τους στην πρωτογενή αγορά της σταφίδας, σε βάρος του εισοδήματος των παραγωγών».
Δείτε τη συνέντευξη του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτή Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση, στον τηλεοπτικό σταθμό «Mesogeios TV» και στον κεντρικό παρουσιαστή Θάνος Τζιούβελης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies