ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Διεθνή Έκθεση ANUGA, 09-13 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητά Μέλη,

μετά από μια μακρά περίοδο παύσης της εκθεσιακής δραστηριότητας παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην ANUGA 2021, μια από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών, που διοργανώνεται στην Κολωνία της Γερμανίας (09-13 Οκτωβρίου 2021). Σκοπός της Περιφέρειας, με την παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους, μπορούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποστέλλοντας απάντηση στο Ε-mail: tourismos@arcadia.gr ή στο info@mcci.gr, έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (70%) του συνολικού κόστους συμμετοχής για την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της (ενοικίαση, λειτουργικές δαπάνες, κατασκευή και σχεδίαση του ομαδικού περιπτέρου κ.λπ.). Το υπόλοιπο αυτής (30%), το ύψος της οποίας θα εξαρτηθεί από το ποσοστό συμμετοχής των επιχειρήσεων, θα επιβαρύνει τους εκθέτες. Επιπλέον, το κόστος του αναβαθμισμένου πακέτου καταχώρησης καταλόγου (Marketing Package: 1.230,00 € πλέον Φ.Π.Α.), το οποίο είναι υποχρεωτικό, θα βαρύνει εξολοκλήρου τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

admin2020

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας/ Π.Ε. Μεσσηνίας

admin2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies