ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην ομάδων που έγινε στο Ποντεμπράντι Τσεχίας.

 

Η Α. Ντρισμπιώτη τερμάτισε στα 35 χιλιόμετρα σε 2.49.55, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (2.50.04). Στη δεύτερη και τρίτη θέση των 35 χλμ. γυναικών ήταν οι Ιταλίδες Φεντερίκα Τζιόρτζι 2.51.05 και Τερέζα Μπαρτσέλα 2.51.50, οι οποίες πήραν την πρώτη θέση στο ομαδικό. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 23 αθλήτριες από 10 χώρες.

 

Την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια συγχαίρει με ανακοίνωσή της η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ. «Σε μια εποχή στην οποία ο Αθλητισμός λόγω της υποχρηματοδότησης βάλλεται από παντού, αλλά και σε μια περίοδο με αρκετές προσωπικές δυσκολίες, αποδεικνύει πως ακόμη υπάρχουν αθλητές οι οποίοι με προσωπικό κόστος από την καθημερινότητά τους, αλλά και το υστέρημά τους συνεχίζουν να αποδεικνύουν πως με αγώνα τα πάντα κατακτιούνται. Αντιγόνη θερμά συγχαρητήρια! Είμαστε μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη, αλλά άξια προσπάθειά σου», αναφέρει στο μήνυμά της η ΤΕ του ΚΚΕ.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies