ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Η δεύτερη σειρά προημιτελικών του euro 2020

 

Δύο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Euro 2020, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (03/07) από τις οποίες θα προκύψουν τα τελικά ζευγάρια των ημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

 

Το Euro 2020 συνεχίζεται και το πρόγραμμα του Σαββάτου (03/07) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση, από τις οποίες θα προκριθούν δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ των ημιτελικών. Εκεί δηλαδή που βρίσκονται ήδη Ισπανία και Ιταλία.

 

Για τη δεύτερη ημέρα της φάσης των 8, στις 19:00 η Τσεχία αντιμετωπίζει τη Δανία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, σ’ ένα ζευγάρωμα – έκπληξη όπως κύλησε η διοργάνωση. Στις 22:00, από την άλλη, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο Ολίμπικο, με τα “τρία λιοντάρια” του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κυνηγούν ως φαβορί την πρόκριση για να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Euro.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies