Μεσσηνίας

Η Πινακοθήκη Α. Τάσσος Καλαμάτας άνοιξε ξανά για το κοινό την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

Οι φιλότεχνοιφίλοι της θα έχουν και πάλι την χαρά να απολαύσουνεξαιρετικάδείγματαεικαστικήςτέχνηςτόσο από την μόνιμησυλλογή της όσο και απόέργακαλλιτεχνών που εκτίθενται περιοδικά.
Η Πινακοθήκη Καλαμάτας διαθέτει πολύ πλούσιασυλλογήέργωνΕλλήνωνκαλλιτεχνών που τα περισσότερα απ αυτά τα έχουνδωρίσει οι ίδιοι οι καλλιτέχνες . Η περιήγηση ξεκινά από το ισόγειο του κτηρίου με έργα του Α. Τάσσου, συνεχίζει στον πρώτο όροφο με εξαιρετικά δείγματα χαρακτικής και τέλος στον δεύτερο όροφο με έργα σύγχρονης τέχνης.


Η Πινακοθήκη Καλαμάταςδιαπαιδαγωγεί καιψυχαγωγείεδώ και χρόνια το κοινότης, προσφέροντας στον πολιτισμό της πόλης μας, μέσα από σημαντικότατες εκθέσεις, ομαδικές, ατομικές, αναδρομικές, αφιερώματα,θεματικές, πρωτοπορία, δρώμενα,διαλέξεις και εκδόσεις. Περιμένουμελοιπόν του συμπολίτες μας να επισκεφτούν για πολλοστή ή και για πρώτηφορά την Πινακοθήκη και να τιμήσουν με την παρουσία του το άνοιγμα της ,να απολαύουν την εικαστικήτέχνη και να επικοινωνήσουν την εμπειρία τους με φίλους και γνωστούς.

Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα και Τρίτη 10:00-13:00
Παπάζογλου 5, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24 100
Τηλ. 2721088991- 2721028864-2721360611 ,e-mail: box5@otenet.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies