ΑχαΐαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν απολύτως ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της!!!

Την Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Πισπιρίγκου εμφανιζεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» λεγεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Να σημειώσουμε ότι την ώρα της σύλληψης η Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε συνέντευξη, μέσω Messenger, σε τοπική ιστοσελίδα στην Πάτρα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ξαφνικά σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά της αφού οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η υπόθεση όμως έχει και περαιτέρω εξελίξεις όπως προκύπτει από δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και το «Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι δύο ακόμα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας θα εξεταστούν από τις αρχές.

Ακόμα, αναφέρει πως εξετάζεται εάν έχει γίνει με τον ίδιο τρόπο η ανακοπή του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2021, καθώς και άλλα προβλήματα που είχε υποστεί η Τζωρτζίνα τον τελευταίο χρόνο.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies