ΑχαΐαςΚοινωνικά

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα. Η δίωξη αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η δικογραφία βρίσκεται στον ανακριτή που έχει και τον τελευταίο λόγο για την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Τι έκανε τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στην προσαγωγή της μάνας
Μία συγκεκριμένη πληροφορία που έφτασε σήμερα στις αστυνομικές Αρχές, φαίνεται πως ήταν εκείνη που οδήγησε στις ραγδαίες εξελίξεις με την προσαγωγή και την άσκηση δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, συγγενικό πρόσωπο ενημέρωσε τις Αρχές, ότι υπάρχει ο κίνδυνος η Ρούλα Πισπιρίγκου να αυτοκτονήσει.
Έτσι, οι Αρχές έδρασαν άμεσα. Η μητέρα οδηγείται αυτή την ώρα, συνοδεία των αστυνομικών, από την Πάτρα στην Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μεταχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να ανακριθεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.


Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies