Μεσσηνίας

Ιατρική Εκδήλωση: «Αρτηριακή Υπέρταση» στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

με θέμα: «Αρτηριακή Υπέρταση» θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Μεσσήνης την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στις 11:00 στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση τις ομιλίες που αφορούν την αρτηριακή υπέρταση θα αναλύσουν οι ομιλητές:

-Μανώλης Μάκαρης, Καρδιολόγος, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Καλαμάτας με θέμα: «ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ».

-Χρήστος Μαγκλάρας, Νευρολόγος, Επιμελητής Β΄ Νοσοκομείου Καλαμάτας με θέμα: «ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ».

-Ουρανία Παναγιωτακοπούλου, Νεφρολόγος, Επιμελήτρια Α’, Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας με θέμα: «ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟΣ».

Θα επακολουθήσει μέτρηση αρτηριακής πίεσης στο πλαίσιο του μήνα μέτρησης αρτηριακής πίεσης που διοργανώνει η ελληνική εταιρεία υπέρτασης.

Συντονιστής Ιατρικής Εκδήλωσης : Γεώργιος Στραβόλαιμος, Ιατρός.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies