Μεσσηνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το πανηγύρι στην Βαλύρα – Βίντεο

Το πανηγύρι στην Βαλύρα επέστρεψε μαζί με όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις του!!!
Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω των αυστηρών μέτρων που είχαν ληφθεί για τη μετάδοση του COVID-19 επέστρεψε στην κανονικότητα, το Πανηγύρι στη Βαλύρα πραγματοποιείται και είναι το σήμα κατατεθέν για την έναρξη πολλών ανάλογων καλοκαιρινών εκδηλώσεων όπως είθισται αυτή την εποχή σε όλη τη Μεσσηνία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται το πανηγύρι της βαλύρας μαζί με όλες τις εορταστικές του εκδηλώσεις χθες το Σάββατο, η πλατεία της βαλύρας και πλημμυρίζει από κόσμο αγκάλιασε το πανηγύρι.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πολύ κέφι και χορός! Το διήμερο πανηγύρι όλα δειχνουν ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία! Μια γεμάτη πλατεία και τις τρεις ημέρες, μια πολύ καλή και δοκιμασμένη ορχήστρα με τους Κανελλάκη Σ. – Κωνσταντινόπουλο Α. – Κόσκου Δ.

Την Κυριακή με το συγκρότημα “Ζορμπάς” και τον Σταυριανέα Θ. στο κλαρίνο θα απογειώσουν την διασκέδαση και το κέφι να χτυπάει κόκκινο!!!

Την Δευτέρα θα διεξαχθούν οι καθιερωμένοι εδώ και ενάμισι αιώνα αθλητικοί αγώνες με την επωνυμία ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2022: Δρόμοι 1500μ., 400μ., 100μ., σακκοδρομίες και ποδηλασία Παίδων-Εφήβων- Κορασίδων -Νεανίδων καθώς και ο Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας 14χ.λ.μ. με αφετηρία την Αρκαδική πύλη στην Αρχαία Ιθώμη και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας (κάτι που οραματίστηκε πριν δυο δεκαετίες ο Ιθωμίτης καθηγητής. Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, έχοντας πλέον την καθολική συμμετοχή των Δρομέων Υγείας  και του νησιώτη γυμναστή Χρήστου Παναγιωτόπουλου), με την στήριξη του Δήμου Μεσσήνης και της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας και του ΑΠΣ Αστέρα Βαλύρας. Τέλος σύμφωνα με τους διοργανωτές στους νικητές/ιες των αγώνων θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα σφαγεία»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies