ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΙΝΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ;

Με ένα ακόμη δελτίο τύπου το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας παρεμβαίνει ξανά στα τεκταινόμενα της δημοτικής αρχής της Κορίνθου, τόσο για τον Αλέξανδρο Πνευματικό όσο και για τον Βασίλη Νανόπουλο και ζητάει εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πράσινο της πόλης.

Διαβάστε:

Μετά από πολλαπλές καταγγελίες πολιτών δημοτών και φορέων κυρίως στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο στον αρμόδιο αντιδήμαρχο πρασίνου του δήμου κορινθίων και ζητήσαμε να μας απαντήσει στα εξής ερωτήματα μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες:

  1. Ο τρόπος κλαδέματος του υψηλού πράσινου δέντρα που πραγματοποιείται στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου κορινθίων είναι ο ενδεδειγμένος;
  2. Ποιος επιμελείται της αποκομιδής των κορμών που αποκόπτονται και   πού καταλήγουν οι κορμοί αυτοί;
  3. Ειδικά για την περίπτωση της υλοτόμησης και εξαφάνισης αρκετών δέντρων μεταξύ αυτών Φοινίκων με πολλά χρόνια ζωής στην πλατεία Περιβολάκια (ιστορικά δέντρα) να μας χορηγήσετε αντίγραφο της άδειας που έλαβε ο δήμος και ο εργολάβος υλοποίησης του έργου από το αρμόδιο δασαρχείο, καθώς και αντίγραφο του τμήματος της περιβαλλοντικής Μελέτης που έκρινε σκόπιμη την υλοτόμηση και εξαφάνιση των παραπάνω δέντρων.

 

Σχόλιο:  Πραγματικά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο υψηλό πράσινο της πόλης της Κορίνθου και ιδιαίτερα στην πλατεία Περιβολάκια είναι επιεικώς τραγική. Ας δούμε τι έχουν να απαντήσουν στην απολογία τους οι υπεύθυνοι του δήμου Κορινθίων.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies