Κοινωνικά

Ισχυρή έκρηξη κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας

Ανάστατη είναι η πόλη των Γρεβενών μετά την ισχυρή έκρηξη του εργοστασίου δυναμίτιδας στην Ιτέα νωρίς σήμερα το πρωί. Στο σημείο βρίσκονται 11 πυροσβέστες, με 4 οχήματα, δυνάμεις από την 2η και 5η ΕΜΑΚ, ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Μιλώντας στο Newsbeast ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριγώνης αναφέρει τα εξής: «Γύρω στις 08.30 σήμερα ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη μέσα στην πόλη παρ’ ότι το εργοστάσιο βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά. Το εργοστάσιο έχει 20 περίπου εργαζόμενους και οι δύο έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τρεις που έχουν ταυτοποιηθεί αναζητούνται αυτή τη στιγμή.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική και κάνει έρευνα ενώ λαμβάνονται και μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξει άλλη έκρηξη. Δεν μας αφήνουν να πλησιάσουμε. Το εργοστάσιο δυναμίτιδας είναι καινούργιο και σύγχρονο, λειτουργεί το πολύ 15 χρόνια. Για την ώρα, δεν υπάρχει καμία εικόνα ή πληροφορία για τον λόγο που σημειώθηκε η έκρηξη. Πάντως, σημειώθηκε στον χώρο παραγωγής ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς».


Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies