ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πορεία διαμαρτυρίας για ακρίβεια και Υγεία

Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τα ζητήματα που αφορούν την υγεία, το εισόδημα των εργαζομένων αλλά και τις ανατιμήσεις στο ρεύμα και σε βασικά αγαθά.

 

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του συλλόγου γονέων του ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλαμάτας και του ΣΕΠΕΑ Πελοποννήσου.

 

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες που και στην Μεσσηνία με τους αγροτικούς τους συλλόγους ετοιμάζονται αυτές τις μέρες για κινητοποιήσεις και μπλόκα.

Στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Βασίλης Λάμπρου μέλος της διοίκησης του συνδικάτου Οικοδόμων, ο Λάζαρος Λαζαρακόπουλος από το σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-Τραπεζών, ο Κώστας Οικονομόπουλος μέλος του ΔΣ της ΣΔΟ του ΤΕΙ, ο Άρης Κομπότης μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών και ο Βασίλης Μπίζας μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

 

Οι εκπρόσωποι των σωματείων τόνισαν ότι πλέον είναι η ώρα σε όλα τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία και τις σχολές και τις γειτονιές να οργανωθεί η διεκδίκηση και η πάλη, γιατί τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται! Έδωσαν νέο αγωνιστικό ραντεβού απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία υπαλλήλων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους συλλόγους αυτοαπασχολουμένων της πόλης, την νεολαία, σε μεγάλη συγκέντρωση – συλλαλητήριο την Παρασκευή 25 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, πλατεία. 23ης Μαρτίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies