ΑχαΐαςΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλεί σε σύσκεψη για την αποτροπή της παραχώρησης του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτη…

…Ο Κώστας Πελετιδης  δήμαρχος Πάτρας.

Συγκεκριμένα,  καλεί σε σύσκεψη για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα αποτρέψουν την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην 409 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτη, καλεί σωματεία και φορείς της πόλης την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 1.45 μ.μ..

 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο και έχει σταλεί πρόσκληση στα Σωματεία Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΚΕΤΧ, Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέα», στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας και τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης.

 

Στην επιστολή του, ο Κ. Πελετίδης αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Να συζητήσουμε το θέμα της παραχώρησης του 409 Στρατιωτικού Νοσοκομείου σε ιδιώτη, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού σε πρωτοβουλίες για να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη. Να μη χαθεί κατ’ αρχάς ο υγειονομικός χαρακτήρας του χώρου και να κατατεθούν όλες οι προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του υγειονομικού αυτού χώρου».

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Η Μεγάλη Έκθεση EURO AGRO EXPO 2024 στην Αμαλιάδα 24, 25 και 26 Μαΐου 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies