ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Μαρτυρίες οδηγών για ελλιπή προειδοποιητικά μέτρα σε περίπτωση ομίχλης

Για ελλιπή προειδοποιητικά μέτρα σε περίπτωση ομίχλης, (φωτεινή σήμανση κλπ.) με αφορμή την καραμπόλα πολλών οχημάτων που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου, κάνουν λόγο μαρτυρίες οδηγών οχημάτων.

Σύμφωνα με αυτές, υπήρχε μόνο μια φωτεινή προειδοποιητική ταμπέλα για ομίχλη στο τούνελ πριν από την διόδια Πολυμύλου, και πέραν αυτής καμία άλλη όταν στην περιοχή επικρατούσε το φαινόμενο της ομίχλης, με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα.

Όπως αναφέρουν, υπάρχει ελλιπή προειδοποιητικά μέτρα σ’ ένα σημείο που το φαινόμενο της ομίχλης είναι σύνηθες.

Από τις μαρτυρίες οδηγών, τα σημεία της καραμπόλας των οχημάτων είναι δύο. Ένα ακριβώς στα διόδια και ένα άλλο πριν, σε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο) της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Κοζάνη. Οι οδηγοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, αρκετά άτομα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της Βέροιας, της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ωστόσο οι καταγεγραμμένοι τραυματίες μέχρι στιγμής είναι τρεις. Στην περιοχή έσπευσαν για την παροχή βοήθειας δώδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies