ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Καταδικάζει την αποτρόπαια δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΔΝ αναφέρει:

 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια αυτή δολοφονία, όπως και συνολικότερα τη δράση των οργανωμένων φασιστικών συμμοριών που χτυπούν αγωνιστές μαθητές και άλλους νέους, τις εγκληματικές ομάδες που είναι συνδεμένες με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη νεολαία και τον λαό της Ελλάδας που μέσα από αγωνιστικές πρωτοβουλίες λένε “ως εδώ” και παλεύουν ενάντια στον φασισμό.

 

Η ΠΟΔΝ που ιδρύθηκε το 1945 αμέσως μετά τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και σήμερα εκπροσωπεί εκατομμύρια νέους σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου που δρουν μέσα από τις οργανώσεις – μέλη της, εκφράζει την πλήρη στήριξή της στους συντρόφους της ΚΝΕ και στην πάλη τους -για ακόμη μια φορά- ενάντια σ’ αυτές τις φασιστικές επιθέσεις, και στέλνει την αλληλεγγύη της στο μαθητικό κίνημα της χώρας».

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Λευκός Πύργος: Ο πιο διάσημος πύργος της Ελλάδας (βίντεο)

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies