ΜεσσηνίαςΠολιτική

Κοπή πίτας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Κοπή πίτας και συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις θα πραγματοποιήσει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7.00 το βράδυ, στο καφέ “LEYENDA”, (κτήριο του ΟΣΕ, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας).
Θα μιλήσει ο Αλέξης Χαρίτσης, Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του κόμματος.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα “ΟΥΛΑΛΟΥΜ”.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσης, κοπή πίτας θα πραγματοποιήσει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πύλου, αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30μ.μ., στο καφέ “ΕΘΟΣ”, στην πλατεία της Πύλου.
Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο βουλευτής του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies