ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κορινθος: Ευρηματικη συμμορια τσεπωσε 70000 ευρω απο γνωστους επιχειρηματιες…

 

Γερή μπάζα είχε κάνει μια σπείρα νεαρών Ελλήνων που εξαπατούσαν τηλεφωνικά επιχειρηματίες στην Κορινθο, στους οποίους παρίσταναν γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας και έδιναν παραγγελίες προϊόντων, δήθεν για την διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια, έστελναν στα ανυποψίαστα θύματά τους πλαστά παραστατικά στα οποία φαινόταν ότι είχαν καταβάλει στους λογαριασμούς τους ποσά με ένα μηδενικό περισσότερο από αυτά του αντιτίμου και ζητούσαν να τους επιστρέψουν την διαφορά. Με τον τρόπο αυτό, εξαπάτησαν 16 επιχειρηματίες και αποκόμισαν 69.600 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο και σε άλλες 34 περιπτώσεις χωρίς να τα καταφέρουν!

Οι απάτες είχαν γίνει από τον Ιούνιο ως και τον Σεπτέμβριο του 2020 και εξιχνιάστηκαν τώρα από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 28 και 67 χρόνων και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies