ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος Λουτράκι: Δωρεάν νομική βοήθεια από την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρο κ. Κονομόδη!

Σε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε η δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κονομοδη, αφού μέσω του Facebook διαφημίζει ότι θα παρέχει, χωρίς καμία αμοιβή, νομική συνδρομή- βοήθεια για τα τυχόν γραφειοκρατικά που θα χρειαστούν οι πληγέντες από τις πυρκαγιές στην περιοχή του Λουτρακίου.

Η ανάρτηση στο Facebook είναι η ακόλουθη:

 

Πραγματικά, είναι μία κίνηση που δεν θα ανέμενε κάποιος από δικηγόρο της περιοχής της Κορινθίας, αφού είναι πασίγνωστο ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της περιοχής με πρωτοστάτη τον πρώην Πρόεδρο Παναγιώτη Νικολόπουλο, τα τελευταία χρόνια έχει εξαπολύσει πραγματικό κυνηγητό κατά φορέων και συλλογικοτήτων που προσπαθησαν να βοηθήσουν  δωρεάν  αναξιοπαθούντες πολίτες στα προβλήματά τους με τράπεζες…

Ίσως για τον λόγο αυτό διεκρινίζεται στην ανάρτηση στο Facebook “…εάν τυχόν θέλετε να το δημοσιεύσετε, παρακαλώ ανώνυμα…”  από την κ. Μαρία Στριμενοπούλου, που ήταν υποψήφια Βουλευτής του συνδυασμού “μαζί για μία ελεύθερη Ελλάδα”.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν συγχαρητήρια στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι έχει εμπεδώσει το πνεύμα αλληλεγγύης του κόμματος και φαίνεται ότι έχει με τις κινήσεις αυτές διεισδυτικότητα στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies