Αχαΐας

Ληστεία σε τράπεζα στην …

Έβγαλε όπλο και έφυγε με άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό, με τη βοήθεια του συνεργού του, που τον περίμενε έξω πάνω σε μηχανή.
Ανθρωποκυνηγητό από τους αστυνομικούς μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί σε τράπεζα στην Πάτρα. Ο συνεργός του δράστη, περίμενε έξω με μηχανή.

Η ληστεία σε τράπεζα στην Πάτρα ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο δράστης μπήκε και κατάφερε να ακινητοποιήσει πελάτες και υπαλλήλους.

Έβγαλε όπλο και έφυγε με άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό, με τη βοήθεια του συνεργού του, που τον περίμενε έξω πάνω σε μηχανή.

Ένοπλη ληστεία από ένα άτομο που εισέβαλε σε τράπεζα στην Έλληνος Στρατιώτου λίγο μετά τις 09:00 στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένα άτομο που φορούσε ζακέτα, περούκα και τετράγωνα γυαλιά εισέβαλε στο κατάστημα και πήρε άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό απειλώντας τον ταμία με όπλο.

«Το Κορωπί είναι πρωτεύουσα του Κατάρ» – Χαμός στο Twitter με τις δηλώσεις Δημητρακόπουλου
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Κρυφή της ταινία θα προβληθεί για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια
TV
Η κρυφή ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη θα προβληθεί για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια
Συνεργός του, τον περίμενε έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα πάνω σε μηχανή και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Είναι άγνωστο μέχρι αυτή την στιγμή το ύψος του χρηματικού ποσού που πήραν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τις συλλήψεις.

Σχετικές αναρτήσεις

Η σημασία της αναβιωσης του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο

tiresias tiresias

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ «ΝΕΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» Πάλη για να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης, για να ανοίξει ένας ριζικά διαφορετικός δρόμος προς όφελος του λαού

tiresias tiresias

Το «κλειδί» που θα απογειώσει το Ελαιόλαδο

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies