ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λουτράκι: Νέα στοιχεία για το έγκλημα πάθους!

Άνδρες της σήμανσης κάνουν “φύλλο και φτερό” το μικρό σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι. Προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν για να «δέσουν» τον δράστη της διπλής δολοφονίας της 45χρονης ευκατάστατης μασέζ και του φαρμακοποιού συντρόφου της , του Ιωάννη Ζωνίτσα. Στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου, βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το αυτοκίνητο της 45χρονης, το οποίο χρησιμοποίησε ο δολοφόνος τους για να διαφύγει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το αυτοκίνητο που καιγόταν. Επιβάτες δεν υπήρχαν και έτσι άρχισαν να αναζητούν την ιδιοκτήτρια. Αμέσως ενημέρωσαν την 20χρονη κόρη της.

Εκείνη ήξερε για το σπίτι στο Φλάμπουρο και επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες, μήπως και την είχαν δει εκεί. Το πρωί της Κυριακής ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπως είπε στο Live news, έφτασε ως την κλειδωμένη εξώπορτα του σπιτιού και από τα παράθυρα είδε το μακάβριο θέαμα μέσα.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο δολοφόνος τους χτύπησε ξανά και ξανά με κάποιο ογκώδες όργανο στο κεφάλι, πιθανά μπαλτάς ή τσεκούρι.  Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 45χρονης γυναίκας, έναν Ουκρανό ηλικίας 45 έως 50 ετών, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο δράστης αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζός προς αυτό το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν είδε απ’ έξω το αυτοκίνητο του φαρμακοποιού, βεβαιώθηκε. Άνοιξε τη πόρτα με το κλειδί που είχε κρατήσει απ’ όταν ήταν ζευγάρι με την 45χρονη και τους είδε μαζί.

Η 45χρονη γυναίκα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο Λουτράκι μετά το διαζύγιό της με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο είχαν αποκτήσει και την 20χρονη κόρη τους. Συνέχιζε όμως να επισκέπτεται το νησί και να απαθανατίζει ανέμελες στιγμές της.

Ο φερόμενος δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία, βγαίνοντας από το σπίτι, έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Τα θύματά του, άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνα και αβοήθητα.

Πολύ σημαντικό για την έρευνα είναι το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων, θεωρείται από την ΕΛΑΣ ότι ο δράστης έχει πάρει τα δύο κινητά και πολύ πιθανό να τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Ο Κωνσταντίνος Παλέου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Υπηρεσίων Δόμησης, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την 45χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

«Η Φωτεινή είχε κάνει μια αγορά τέλος Ιουνίου από την οικογένειά μου και ετοιμάζαμε να βγάλουμε μια οικοδομική άδεια. Ήταν να κατασκευάσει δύο πολυτελείς μαζονέτες. Ήταν ευκατάστατη και πολύ δημιουργική», ανέφερε.

«Ήταν ευκατάστατη, αλλά δεν το έδειχνε. Είχε ένα φόβο. Είχε χωρίσει, ήρθε από τη Μύκονο, ήξερα ότι είχε πάρει μεγάλη αποζημίωση από τον σύζυγό της», πρόσθεσε.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Παράδοση εξωτερικού απινιδωτή για την ενίσχυση του Χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies