ΑργολίδοςΑρκαδίαςΑχαΐαςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΗλείαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μακριά από τις ανάγκες των μικρών εμπόρων η πλειοψηφούσα παράταξη στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ιονίων

Μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των μικρών εμπόρων βρίσκεται η πλειοψηφούσα παράταξης «Ενωμένο Εμπόριο», στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου – Νοτιοδυτικής Ελλάδας – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς – Ιθάκης καταγγέλλει η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» (ΑΣΕ).

 

Την ώρα που τα προβλήματά γιγαντώνονται, η πλειοψηφία του ΔΣ της Ομοσπονδίας «εξαντλεί τη δραστηριότητά της σε φιλολογικές συζητήσεις για την κρισιμότητα της κατάστασης και κοινωνικού διαλόγου με όσους είναι υπεύθυνοι γι’ αυτήν (νυν και πρώην κυβερνητικούς βουλευτές κ.ά., όπως συνέβη με πρόσφατη τηλεδιάσκεψη στη Μεσσηνία)».

 

Χαρακτηριστικό είναι και το παράδειγμα που αναφέρει η ΑΣΕ, καθώς ενώ το ΔΣ σε προηγούμενη συνεδρίαση ψήφισε τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στις κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν στις 27 Γενάρη, «το προεδρείο της πλειοψηφίας, δεν ανακοίνωσε ποτέ τόπο και ώρα δράσης, δεν κινητοποίησε τους συλλόγους μέλη του». Επισημαίνει επίσης ότι σε αυτή τη στάση «έχουν την αβανταδόρικη εύνοια της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΣΕΕ».

 

«Αυτός ο δρόμος δεν είναι μονόδρομος» τονίζει η ΑΣΕ, «μόνος δρόμος που μπορεί να αποδώσει είναι της μαχητικής διεκδίκησης» προσθέτει. «Έχουμε τη δύναμη να αυξήσουμε την πίεση στην κυβέρνηση, να αποσπάσουμε τα αναγκαία μέτρα στήριξης που θα είναι πραγματική ανάσα για όλους τους συναδέλφους» υπογραμμίζει. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας»

admin2020

LIVE : Η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies