ΔιεθνήΜεσσηνίας

Μεγάλη πτώση η μετοχή του Facebook στη Wall Street μετά το παγκόσμιο «μπλακ άουτ»

Η μετοχή της εταιρείας κατέγραψε σημαντικές απώλειες
Μεγάλη πτώση του Facebook στη Wall Street μετά το παγκόσμιο «μπλακ άουτ»

Από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) το Facebook, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp που ανήκουν στην ίδια εταιρεία έχουν «πέσει» παγκοσμίως.

Οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το Facebook να αναφέρει πως: «Έχουμε ενημερωθεί ότι ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία το ταχύτερο δυνατόν και ζητάμε συγγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ τιμή της μετοχής του Facebook, που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης στη Wall Street, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6%.

Η χειρότερη κρίση της ιστορίας της εταιρείας
Η πλατφόρμα των σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις για τη φήμη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εξαιτίας των αποκαλύψεων μιας μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Facebook
Πρώην μηχανικός υπεύθυνη προϊόντος στο Facebook, η Φράνσις Χόγκεν διέρρευσε πολλά εσωτερικά έγγραφα, συγκεκριμένα στη Wall Street Journal, και κατηγόρησε τον όμιλο ότι «(επιλέγει) το όφελος παρά την ασφάλεια», των χρηστών του, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies