Αθλητισμός

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός 31χρονος ποδοσφαιριστής

Νίκος Τσουμάνης -Εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Ο Νίκος Τσουμάνης είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Μακεδονικό

Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατός του ήταν «ασφυκτικός», δηλαδή πιθανότατα προήλθε ύστερα από πνιγμό. Μάλιστα, οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι ο θάνατος επήλθε με τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap). Ένας αυτοσχέδιος βρόχος, άλλωστε, ήταν στον λαιμό του.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης
Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Πάνω στο καπό του οχήματος, οι κοντινοί του άνθρωποι που βρίσκονται στον τόπο του θανάτου έχουν αφήσει λουλούδια:

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε, μεταξύ άλλων, από τον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τη Βέροια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Είχε γεννηθεί στις 8 Ιουνίου του 1990.

Ο Νίκος Τσουμάνης είχε αγωνιστεί και στον Άρη / Φωτογραφία: Eurokinissi

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις άρχισαν να εκδίδονται από παράγοντες του αθλητισμού και ΠΑΕ για τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: iefimerida.grΣοκ: Βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης -Εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο 2024 ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies