ΕιδησούλεςΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μειωμένα καταβλήθηκαν τα επιδόματα των ΑμΕΑ – Σε τεχνικό πρόβλημα το αποδίδει ο ΟΠΕΚΑ…

 

Μειωμένα καταβλήθηκαν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα για τον μήνα Φλεβάρη σε δικαιούχους ΑμΕΑ. Πολλές καταγγελίες για τα μειωμένα αναπηρικά επιδόματα δέχτηκε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

 

Από την πλευρά του, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), σε ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων, οφείλονται σε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ, που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα.

 

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι, ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies