ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

ΜΕΣΣΟΛΟΓΙ: Πλημμυρισμένα σπίτια και αδιάβατοι δρόμοι από την έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας

Προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου έχει προκαλέσει η έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς το ξημέρωμα, βρήκε πολλά σπίτια πλημμυρισμένα και δρόμους, ακόμη και κεντρικούς, να είναι αδιάβατοι.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 95 κλήσεις από το Μεσολόγγι, 70 για αντλήσεις υδάτων, 1 κλήση για κοπή δέντρου και 24 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία.

 

Στην ιερή πόλη, επιχειρούν, 50 πυροσβέστες με 23 οχήματα, ενώ έχει αναπτυχθεί η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. με διασωστική λέμβο, καθώς και ερπυστριοφόρο όχημα της 6ης Ε.Μ.Α.Κ.

Να σημειωθεί ότι η -αναμενόμενη- βροχή σταμάτησε αργά το απόγευμα, όμως η έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας, επιδείνωσε την κατάσταση.

 

Ο δήμαρχος της πόλης ισχυρίζεται ότι «τα αντλιοστάσια δουλεύουν κανονικά», σπεύδοντας να ρίξει τις ευθύνες στον όγκο του νερού που «είναι τεράστιος».

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies