Μεσσηνίας

Με επιτυχια πραγματοποιήθηκε ο εορτασμό της «Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού» στην Μεσσήνη – Βίντεο

Η 5η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού το 1985, με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ .για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.

Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης πραγματοποιησε εκδήλωση, για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού» που θα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στην Μεσσήνη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημ. Κουζή, με κεντρικη ομιλητρια τη κ. Ελένη Βολονάκη, επίκουρη καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,
Στο πλαίσιο της εκδήλωση αναπτυχθηκε η έννοια του εθελοντισμού, ο ρόλος και η παρουσία του η σημασία του ως κύτταρο εθελοντικής προσπάθειας.



. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν νεαροί εθελοντές από την Ιταλία Γαλλία Ελλάδα και κατέθεσαν την εμπειρία τους στον εθελοντισμό.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με τραγούδι η χορωδία του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης.


Σχετικές αναρτήσεις

Πλήθος πιστών στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Καλαμάτα

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η συνάντηση των Επιτάφιων στην Μεσσήνη-Βίντεο

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η περιφορά του επιτάφιου στο Μαυρομμάτη Πάμισου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies