ΑθλητισμόςΑρκαδίαςΜεσσηνίας

Με νίκη ξεκίνησε ο ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΕΜ Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ 75-67

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεσσήνης καλούνταν να δώσει ένα σημαντικό από βαθμολογικής άποψης ματς στη Μεσσήνη επί του Πολύβιος Μεγαλόπολης. Μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Μεσσήνης ξεκίνησε με πολλές ελλείψεις παικτών

Ο ΓΣ Μεσσήνης ξεκίνησε καλά το παιχνίδι είχε το προβάδισμα στην αναμέτρηση άλλα ήταν κοντά στο σκορ ο Πολύβιος α’ μέρους, στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πολύβιος κατάφερε να ισοφάριση το σκορ, άλλα στην συνέχεια ο ΓΣ Μεσσήνης ανέβασε ρυθμό και πίεση και πήρε την πολυπόθητη νίκη με τελικό με σκορ 75-67.


ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης | 08/12/2019 (17:30).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάσης.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies