ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΛακωνίαςΜεσσηνίας

Με τους εκπαιδευτές οδηγών συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Με τα σωματεία εκπαιδευτών οδηγών της Περιφέρειας Πελοποννήσου συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Στη συνάντηση, οι εκπαιδευτές ζήτησαν να υπάρχει ενιαίο χρονοδιάγραμμα σε όλες τις Π.Ε. ως προς τον χρόνο παράδοση δικαιολογητικών, αποφάσεων κλπ, τόνισαν την αναγκαιότητα αναβάθμισης των αιθουσών εξετάσεων, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσαν σχετικά με συγκεκριμένα προβλήματα στις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών.

“Πράγματι υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και η δέσμευσή μου είναι ότι θα ασχοληθώ προσωπικά, ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει βελτιωθεί η κατάσταση” δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

“Θα αντιμετωπίσω όλα τα περιστατικά που ενδεχομένως γνωρίζουν αυτοί και γνωρίζω κι εγώ, όσον αφορά συγκεκριμένες Διευθύνσεις. Κι αυτό θα το πράξω με οποιοδήποτε κόστος”.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η εκδήλωση της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης «Requiem»

admin2020

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών

admin2020

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies