Περίεργα & Αστεία

Μια σύγχρονη Ραπουνζέλ – 27χρονη με μαλλιά που έχουν μήκος 2,28 μέτρα Βίντεο

Από μικρή λάτρευε τα παραμύθια και πριν από 20 χρόνια αποφάσισε πως ήθελε να μοιάσει στην Ραπουνζέλ. Η 27χρονη πλέον Αλία Νασιρόβα, δεν έχει κόψει τα μαλλιά της τις τελευταίες δύο δεκαετίες με αποτέλεσμα αυτά να έχουν μήκος 228 εκατοστά!

Κατάγεται από τη Ρωσία αλλά ζει μόνιμα στην Λετονία. Τα μαλλιά της ζυγίζουν περίπου δύο κιλά ενώ χρειάζεται περίπου μια ώρα με πιστολάκι κάθε μέρα για να τα στεγνώσει.

Ο σύζυγός της, Ιβάν Μπάλαμπαν, τονίζει πως πλέον τα έχει συνηθίσει και τα αντιμετωπίζει ως μέλος της οικογένειας.Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που φροντίζει να αφήνει αρκετό χώρο στο κρεβάτι ώστε να μην αντιμετωπίζει το ζευγάρι πρόβλημα στον ύπνο.

«Αρχισα να μακραίνω τα μαλλιά μου επειδή στην σχολική μου ηλικία διάβαζα παραμύθια. Η Ραπουνζέλ στο γνωστό παραμύθι με τον πρίγκιπα κάτω από το μπαλκόνι της, με επηρέασε», ανέφερε η Αλία.

Αν και δέχεται αρκετά δώρο μέσω χορηγών λόγω και της παρουσίας της στα social media, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να κυνηγήσει κάποια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Σχετικές αναρτήσεις

Καθαρισμός ψαριών από τον master John – Βίντεο

admin2020

Έχει προκαλέσει «φρενίτιδα» στο … H περίεργη «θεραπεία» με… πατάτες για την γρίπη Βίντεο

admin2020

Θα λυθειτε στα γέλια με αυτό το επικό βίντεο…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies