Μεσσηνίας

Μπαράζ φωτιών χθες βράδυ στην Κυπαρισσία

Μπαράζ φωτιών είχαν ξεσπάσει χθες το βράδυ στην Κυπαρισσία, κοντά στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Στο σημείο επιχειρούσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι καιρικές συνθήκες και οι ισχυρότατοι άνεμοι που επικρατούσαν, δυσχέραιναν το έργο πυρόσβεσης.

Στην φωτιά της Κυπαρισσίας επιχειρούσαν 12 πυροσβεστικά οχήματα, 46 πυροσβέστες και ένα πενταμελές πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, η φωτιά είχε περάσει και μέσα στην πόλη και έφθανε μέχρι την θάλασσα. Από τις φλόγες κινδύνεψε παραλιακό μαγαζί στην πόλη της Κυπαρισσίας. Όλοι οι κάτοικοι βρισκόντουσαν στο δρόμο και προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους, ενώ παράμενε κλειστός ο δρόμος Κυπαρισσίας – Φιλιατρών λόγω των πυρκαγιών.

Η μεγάλη φωτιά ξέσπασε γύρω στις 10:30 μ.μ. στον Αγ. Διονύσιο Κυπαρισσίας, κοντά στην εθνική οδό Κυπαρισσίας και Φιλιατρών.

Λίγο μετά τις 23:00 ξέσπασε και νέα πυρκαγιά στην περιοχή Κάμπος Κυπαρισσίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ξενοδοχείο το οποίο κινδύνεψε.

Λίγα λεπτά πριν τις 24:00 ξέσπασε και τρίτη φωτιά στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου Κυπαρισσίας σε ελαιόδεντρα, ενώ κοντά βρίσκονται και σπίτια τα οποία και κινδύνεψαν.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει Πυροσβεστικές δυνάμεις από όλο το νομό, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, δυσχέραιναν το έργο της πυρόσβεσης.

ΥΠ: Τις φωτιές πάρα τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, δυσχέραιναν το έργο της πυρόσβεσης, τις έθεσαν άμεσα υπό ελέγχο.

Οι φωτιές ξεκίνησαν από αγροτικές φωτιές, που εκαιγαν κλαριά μιας και ήταν η τελευταία μέρα που επιτρεπόταν να βάλουν φωτιά και κάψουν τα κλαριά


ΠΗΓΗ:tharrosnews.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies