Μεσσηνίας

Καφαντάρης: ΜΠΕ Καλαμάτα Ριζόμυλος

Κύριε Πρόεδρε

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να καταθέσουμε τις απόψεις της Δημοτικής μας Παράταξης , μετά από την πρόσκληση που λάβαμε,για τα θέματα της συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητας ζωής στις 19/5/2020.
Στο θέμα που αφορά την έκφραση γνώμης για την ΜΠΕ του δρόμου « Καλαμάτα – Ριζόμυλος» έχουμε να καταθέσω τα ακόλουθα :
Είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσειη διαβούλευσητης Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του δρόμου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος» , ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της κατασκευής του μεγάλου αναπτυξιακού έργου , του οδικού άξονα Καλαμάτας – Πύλου – Μεθώνης.
Σας είχαμε ζητήσει με επιστολή που σας καταθέσαμε στις 27/4/2020 , να ζητήσετε να σας σταλεί η συγκεκριμένη ΜΠΕ, έτσι ώστε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , αφού γίνει η σχετική διαβούλευση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για το αύριο του τόπου μας , να καταθέσουν τις απόψεις τους ως θέση του Δήμου μας.
Λάβαμε από σας την ΜΠΕ για να ενημερωθούμετην Παρασκευή 15/5 ώστε μέσα σε ελάχιστες ήμερες για ένα τόσο σοβαρό θέμα να καταθέσουμε τις απόψεις μας δηλαδή στην Τρίτη 19/5.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies