ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠολιτική

Νέος διθύραμβος Ζελένσκι για Ερντογάν, λίγες ώρες πριν την άφιξη της Σακελλαροπούλου στο Κίεβο!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι για άλλη μια φορά θεώρησε σκόπιμο να αποθέωση τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με προσωπικό του μήνυμα στο Twitter. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ερντογάν για την ενεργό συμμετοχή του στη διατήρηση της συμφωνίας για τα σιτηρά, για τη σταθερή υποστήριξή του στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Συζητήσαμε περαιτέρω βήματα για την επιστροφή αιχμαλώτων και πολιτικών κρατουμένων. Βασίζομαι επίσης στην υποστήριξη του και σε αυτό».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τουρκία θησαυρίζει από την αμφιλεγόμενη στάση της στον πόλεμο της Ουκρανίας, σε αντίθεση με την Ελλάδα η οποία πληρώνει βαρύτατο τίμημα. Οικονομικό και εθνικό. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για τον αφανισμό της ελληνικής γηγενούς κοινότητας της Ουκρανίας, τότε θα μιλάμε για μία νέα εθνική καταστροφή έναν αιώνα μετά την μικρασιατική.

Το γεγονός πάντως ότι ο Ζελένσκι έκανε αυτή την διθυραμβική ανάρτηση λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπουργού άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Κίεβο, είναι τουλάχιστον προκλητικό απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

πηγη: www.newsbreak.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

«Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies