ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Νίκος Καμπάς: 2 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αυτισμού

Έγραψε το Ημερολόγιο

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

«Αγαπήστε τον Αυτισμό, μη τον φοβάστε. Το ίδιο ακριβώς θέλουν να μας πουν τα άτομα με αυτισμό καθημερινά, όταν μας το ζητούν με τον δικό τους διαφορετικό, ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο»

Κάτι μου ψέλλισε η κόρη μου χτες , σαν να θέλε να μου πει……..

Δεν θέλω να με θυμάσαι μια φορά το χρόνο, εγώ πονάω υποφέρω κάθε λεπτό κάθε στιγμή και όμως δεν το δείχνω γιατί απλά δεν το γνωρίζω, είμαι διαφορετικό από τα αλλά τα παιδιά γιατί έτσι το θέλε η μοίρα μου, είμαι κάθε μέρα εδώ με τους γονείς μου δίπλα μου μόνιμους και άγρυπνους φρουρούς, να τους ταλαιπωρώ, να τους πληγώνω , να τους πικραίνω, να διαλύω το ψυχισμό τους και όμως δεν το θέλω, δεν φταίω εγώ μανούλα μου, ΔΕΝ αισθάνομαι την πίκρα που σου δίνω, σε παρακαλώ κάνε όμως κουράγιο δεν είμαστε ποια μόνοι, σε ένα χρόνο πάλι θα μας θυμηθούν…………….

Χορτάσαμε από ορισμούς, θεωρίες, στατιστικά στοιχεία, και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Ας καθίσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι γύρω από ένα τραπέζι και να μας πουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως θα εντάξουν αυτά τα παιδιά στην κοινωνία και το σπουδαιότερο όλων τι θα γίνουν όταν φύγουν από τη ζωή οι γονείς τους.

Χρόνια πολλά σε όλους του ήρωες γονείς που τραβάνε μόνοι τους το καθημερινό Γολγοθά. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ

Νίκος Καμπάς

Πρόεδρος Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies