Κορίνθου

Στο Ξυλόκαστρο ο Χρίστος Δήμας.

Την πόλη του Ξυλοκάστρου επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Παρακολούθησαν με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Βλάση Τσιώτο και τους πρώην Δημάρχους κ.κ Ηλία Ανδρικόπουλο και Δημήτρη Σκούρα, την πρόοδο των εργασιών στα 2 τμήματα στη περιοχή του ποταμού Σύθα.

Το τμήμα της νέας γέφυρας που είναι υπό κατασκευή.
Τον νέο κυκλικό κόμβο στην είσοδο/έξοδο της πόλης.
«Η νέα είσοδος του Ξυλοκάστρου θα είναι ασφαλής, σύγχρονη, ευκολότερα προσβάσιμη και αντίστοιχη της ομορφιάς της πόλης.»


Στη συνέχεια ο κ. Δήμας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Θεόδωρο Λυγερό για την πρόοδο των εμβολιασμών. Η διαδικασία προχωρά με πολύ καλό ρυθμό. Ο κ. Δήμας ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά όλο το υγειονομικό προσωπικό που πραγματικά δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη τον τελευταίο χρόνο, τονίζοντας πως «σας είμαστε όλοι μας ευγνώμονες.»

Σχετικές αναρτήσεις

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου την 1η Μαΐου

admin2020

Παρακολουθήστε ζωντανά το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος εξελίσσεται σε σύγχρονο και ελκυστικό επενδυτικό προορισμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies