ΑργολίδοςΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ναύπλιο: Το βίντεο με τα περιττώματα και οι αποκαλύψεις του στρατοπέδου Κωστούρου…

Τη “δράση” του δημάρχου Ναυπλίου, Δημήτρη Κωστούρου, να πετάει σκουπίδια και περιττώματα στην πόρτα του σπιτιού του πολιτικού του αντιπάλου, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποκαλύπτει βίντεο – ντοκουμέντο.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φαίνεται το αυτοκίνητο του Δημήτρη Κωστούρου να περνάει έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και μέσα από αυτό να πετάγονται δύο σακούλες, μια με περιττώματα και μια με σκουπίδια.

Παράλληλα, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μία μακροσκελή ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα αφού έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δημάρχου Ναυπλίου, πολλά σημεία της οποίας είναι πραγματικά συγκλονιστικά διότι αναφέρει παράνομες συμπεριφορές και πράξεις του υποψηφίου δημάρχου ναυπλίου Δημητρίου Ορφανού (νυν προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Ναυπλίου).

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι “…Τις επόμενες μέρες μού έχει ζητηθεί να αξιολογήσω νομικά και προσωπικές αναρτήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού και να αποφανθώ αν αυτές συνιστούν τη διάπραξη των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης όχι μόνο του ίδιου αλλά και των μελών της Ο.Ε., τα οποία αποφάσισαν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο νόμιμες απευθείας αναθέσεις και ειδικά στην περίπτωση της προσλήψεως εποχικών ναυαγοσωστών προς αποτροπή οικογενειακών τραγωδιών με πνιγμούς στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και αναρτήσεις με άλλα αντικείμενα, ενώ μου δόθηκε επίσης και δικόγραφο που αφορά τη δικαστική διαφορά μεταξύ των ΔΕΥΑ Ναυπλίου και ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών με οικονομικό αντικείμενο 350.000 ευρώ, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Ορφανός ενεργώντας ως νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, παρέλειψε να παραστεί στο Δικαστήριο Α’ Βαθμού, με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑ Ναυπλίου να καταδικασθεί να καταβάλει εντόκως το ποσό των 350.000 ευρώ, αφού ουδέποτε ο Νομικός Σύμβουλος ανέπτυξε ούτε νομικό ούτε ουσιαστικό ισχυρισμό, αφού με δική του επιλογή και χωρίς να ενημερώσει κανέναν επέλεξε να μην παραστεί, και να γνωμοδοτήσω αν έχει διαπραχθεί από αυτόν το αδίκημα απιστίας δικηγόρου, το οποίο σημειωτέον λόγω και του ύψους του ποσού δεν έχει παραγραφεί, εφόσον κατά την κρίση μου έχει διαπραχθεί.

Εκτός των άνω 2 υποθέσεων ετέθησαν υπόψιν μου αναρτήσεις των site newsarcadia.blogspot.gr και attikiola.gr, από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός μέσω μιας πλαστής διαθήκης κατέστη κληρονόμος μιας άκληρης και πάμπλουτης κυρίας Κωσταντίνας Τσιπόκα, συζύγου ενός πάμπλουτου επιχειρηματία Ηλία Τσιπόκα, και μου ζητήθηκε να έρθω σε επαφή ως δικηγόρος με τον νομικό διαχειριστή των site Σταμάτη Μέλο, ώστε να τεθούν υπόψιν μου όλα τα στοιχεία που κατέχει και ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μου εξιστόρησε ότι η ως άνω πάμπλουτη, ενώ κατέστη αδιάθετη και η περιουσία της περιήλθε στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου, εντελώς αιφνιδιαστικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ενεφανίσθη ιδιόγραφη διαθήκη, με την οποία καθίστατο κληρονόμος μέρους της περιουσίας της ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός.

Την ως άνω διαθήκη προσέβαλε ως πλαστή το 2006 το Ελληνικό Δημόσιο και κατόπιν αυτής της εξελίξεως διατάχθηκε γραφολογική πραγματογνωμοσύνη από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου, όπου προσέφυγε το Ελληνικό Δημόσιο για να ακυρώσει την πλαστή διαθήκη, και απεδείχθη ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και η υπογραφή της ήταν όλα πλαστά και ασκήθηκε και αυταπαγγέλτως ποινική δίωξη εις βάρος όλων των φερόμενων κληρονόμων της πλαστής διαθήκης, η εξέλιξη της οποίας μέχρι σήμερα δεν μου έχει καταστεί γνωστή και έλαβα την εντολή να διερευνήσω την τυχόν συμμετοχή του δικηγόρου κ. Δημήτρη Ορφανού σε όλη αυτή την κακουργηματικά παράνομη πράξη πλαστογραφίας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από ευεργετούμενος από τη διαθήκη κληρονόμος, ανέλαβε και υπερασπιστής όλων των φερόμενων σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου πλαστογράφων…”.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο | Δημήτρης Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies