ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΟικονομίαΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Να γίνει δεκτή η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης

Η ακρίβεια έχει εξοντώσει τα λαϊκά νοικοκυριά και δεν αποτελούν «λύση» οι προτάσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra».

 

Η Μαρία Κομνηνάκα σημείωσε πως δεν αποτελούν απάντηση τα ψίχουλα της κυβέρνησης που δίνονται μόνο γα το ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε η πολιτική που δεσμεύεται ότι θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει διαφορετική άποψη για τα ζητήματα της απελευθέρωσης της ενέργειας.

 

Υπενθύμισε δε ότι η επεκτατική πολιτική έχει εκτινάξει σήμερα τον πληθωρισμό. Δηλαδή, τα προηγούμενα χρόνια μειωνόταν ο μισθός με τους μνημονιακούς νόμους, σήμερα μειώνεται μέσω του πληθωρισμού.

 

Πρόσθεσε ότι η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα και την ενέργεια θα ήταν ένα μέτρο ανακούφισης.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies