ΑργολίδοςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΥγεία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Διαμαρτυρία ενάντια στις απολύσεις συμβασιούχων

Διαμαρτυρία πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου στο προαύλιο της Νοσηλευτικής Μονάδας.

 

Οι εργαζόμενοι αγωνιούν καθώς στις 31 Μαρτίου λήγουν οι συμβάσεις δεκάδων συμβασιούχων εργαζομένων σε διάφορους τομείς του Νοσοκομείου, όπως στις Ιατρικές ειδικότητες, σε Νοσηλευτικό, Διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, με συνέπεια η λειτουργία του να καταστεί αδύνατη.

 

Κύριο αίτημα του Σωματείου Εργαζομένων είναι να μην γίνει καμία απόλυση και οι συμβάσεις να μετατραπούν σε μόνιμες, αλλά και η συνολικότερη αναβάθμιση τόσο του πρωτοβάθμιων όσο και δευτεροβάθμιων δομών υγείας του νομού, και η αύξηση από το κρατικό προϋπολογισμό των κονδυλίων για το δημόσιο σύστημα υγείας.

 

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, ανακοινώθηκε ότι οι συμβάσεις θα λήξουν τελικά στο τέλος του χρόνου, πράγμα που δεν αρκεί, καθώς η κυβέρνηση λειτουργεί με τη λογική του «μπαλώματος» και οι συμβασιούχοι θα συνεχίσουν να εργάζονται μέσα στην ανασφάλεια.

 

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν φορείς και σωματεία που εκδήλωσαν την στήριξη τους στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου, όπως το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας, η ομάδα γυναικών Ναυπλίου και οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ναυπλίου.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ σεμινάριο με θέμα: «ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ-MY DATA-POS»

admin2020

Πορεία προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies