ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ξυλόκαστρο: κλείνει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, τσιμουδιά από τη δημοτική αρχή

Συνεχίζει την πολιτική συρρίκνωσης του τραπεζικού της δικτύου η Εθνική Τράπεζα. Τον Νοέμβριου του 2020, είχε ανακοινωθεί το κλείσιμο 41 καταστημάτων, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός τράπεζας. Τότε ο ΣΥΕΤΕ (σύλλογος υπαλλήλων ΕΤΕ) απέσπασε από τη Διοίκηση της τράπεζας τη διαβεβαίωση ότι κανένα κατάστημα δεν θα κλείσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

 

Όμως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΕΤΕ, Πρόταση Προοπτικής, δεν πέρασε μισός χρόνος και ανακοινώνονται άλλα 22 καταστήματα και 3 γραφεία συναλλαγών που σταματούν τη λειτουργία τους, εν μέσω καλοκαιριού και αδειών, και ταυτόχρονα με την εθελούσια.

Ανάμεσα στα καταστήματα που κλείνουν, όχι γιατί δεν παρουσιάζουν κύκλο εργασιών αλλά επειδή η εθνική δεν αποκομίζει τα κέρδη που θέλει, είναι και το κατάστημα του Ξυλοκάστρου , το οποίο εξυπηρετεί μία περιοχή που ξεπερνά ιδίως το καλοκαίρι τους 40.000 κατοίκους.

Όλη η Δυτική Κορινθία θα μείνει χωρίς εξυπηρέτηση Εθνική τράπεζα παρά το γεγονός ότι οι καταθέσεις των κατοίκων της περιοχής στην τράπεζα είναι πολύ μεγάλου ύψους.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί η σιωπή της δημοτικής αρχής η οποία γνώριζε τα σχέδια της Εθνικής Τράπεζας και παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies