ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ξυλόκαστρο: Το τραγικό ατύχημα φαίνεται ότι βγάζει στο φως και άλλες παραμέτρους

Το τραγικό ατύχημα στο χωριό κάτω Πιτσα του Ξυλοκάστρου που στοίχισε τη ζωή μιας εργαζόμενης στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ξυλοκάστρου, εκτός από τον αδόκητο χαμό της σκληρά εργαζόμενης γυναίκας, φαίνεται ότι φέρνει στο φως μία άλλη παράμετρο:

Σύμφωνα με επίμονες φήμες που έχουν αποτυπωθεί και στα social media, η εργαζόμενη εργαζόταν χωρίς να έχει σε ισχύ σύμβαση εργασίας με τον Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, γεγονός που εάν Αληθεύει, επιφέρει κυρώσεις στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και τους πολιτικούς προϊσταμένους της.

Εφόσον αληθεύουν οι παραπάνω φήμες, το ερώτημα πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται εργαζόμενοι σε δημοτικές υπηρεσίες, χωρίς να έχουν εργασιακή σχέση σε ισχύ, είναι καταλυτικό και θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα.

Ελπίζουμε, η δημοτική αρχή του δήμου Ξυλοκάστρου να προβεί άμεσα στις σχετικές διευκρινίσεις…

Σχετικές αναρτήσεις

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies