Οικονομία

Οι ανακοινώσεις των παρόχων για τα τιμολόγια ρεύματος Ιανουαρίου

τα τιμολόγια ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι / παραγωγοί ηλεκτρικού ρεύματος για τον μήνα Ιανουάριο διαμορφώνονται ως εξής:

ΔΕΗ

Η αρχική τιμή της ΔΕΗ για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες διαμορφώθηκε στα 0,489 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται πως η αρχική τιμή για το ίδιο ποσοστό κατανάλωσης ήταν 0,380 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Δεκέμβριο και 0,397 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Νοέμβριο. Ωστόσο από 500 κιλοβατώρες και πάνω, η αρχική τιμή διαμορφώνεται στα 0,501 ευρώ ανά κιλοβατώρα τον Ιανουάριο από 0,392 ευρώ τον Δεκέμβριο και 0,409 ευρώ τον Νοέμβριο. Η χρέωση νυχτερινής ενέργειας είναι 0,448 ευρώ.

Elpedison

Η αρχική τιμή χρέωσης προμήθειας ανά κιλοβατώρα για το πρόγραμμα electricity home day διαμορφώνεται στα 0,45 ευρώ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Elpedison. Υπενθυμίζεται πως η αντίστοιχη τιμή για το πρόγραμμα τον Δεκέμβριο ήταν στα 35 λεπτά.

Protergia
Το πάγιο του προγράμματος «Protergia Οικιακό Energy Save» διαμορφώνεται στα 5 ευρώ και η τιμή του διαμορφώνεται στα 44,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα τον Ιανουάριο από 36,8 λεπτά τον Δεκέμβριο.

ΗΡΩΝ

Το τιμολόγιο του προγράμματος «GENEROUS Home» της ΗΡΩΝ μηνός Ιανουαρίου διαμορφώνεται στα 36 λεπτά ανά κιλοβατώρα, με την έκπτωση συνέπειας του 20%, ενώ χωρίς την έκπτωση η τιμή φτάνει τα 45 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Οι αντίστοιχες τιμές ήταν 30,4 λεπτά και 38 λεπτά ανά κιλοβατώρα τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικές αναρτήσεις

H motor oil κάνει μαζικές προσλήψεις

tiresias tiresias

Ο ρόλος του μακαρίτη – πλέον – Σόιμπλε στην “ελληνική κρίση” …

tiresias tiresias

Ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ: Τι αλλάζει από τις αρχές του 2024

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies