ΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Ο Αη Βασίλης κάνει την βόλτα του στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας -Βίντεο

Τη βόλτα του στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας έκανε ο Αη Βασίλης. Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών μοίρασε καραμέλες, σοκολατάκια σε μικρούς και μεγάλους
Ο πρώτος σταθμός του Άγιου Βασίλη ηταν στην οδό Κρήτης στο ζαχαροπλαστείο Απόλαυση, από όπου  και εφοδιάστηκε με γλυκές αλχημείες που μοίρασε στα μικρά παιδάκια αλλά και τα μεγάλα παιδιά…

Το απόγευμα της Τετάρτης έκανε βόλτα με τον Ρούντολφ , το αγαπημένο του Αυτοκίνητο μια MERCEDES 170s Cabriolet του 1950 μιας άλλης εποχής που ήταν ευγενής παραχώρηση της εταιρείας Gold Wedding Cars.

Το υπέροχο αυτοκίνητο, έφτασε στη Καλαμάτα λίγες μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων για να χρησιμοποιηθεί από τον Άγιο Βασίλη που μαζί με τον βοηθό του, τον μικρό Κωνσταντίνο , έκανε τα πάντα για να χαρίσει χαρά σε όλα τα παιδιά.
Δεν έχασε ευκαιρία να ευχηθεί  «χρόνια πολλά» σε όσους βρίσκονταν στον κέντρο της πόλης κάνοντας βόλτες ή ψώνια στα μαγαζιά.
Αρκετοί, πάντως, έσπευσαν να βγάλουν Selfie φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους, καθώς δε βλέπει κανείς κάθε μέρα τον Άγιο Βασίλη να κόβει βόλτες με τον Ρούντολφ το Αυτοκίνητο του στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση αυτή έγινε ύστερα από μία αυθόρμητη σκέψη και μία συνεργασία του  γνωστού Άη Βασίλη και της εταιρείας Gold Wedding Cars με τα μοναδικά κλασσικά ιστορικά αυτοκίνητα, διατηρημένα σε άριστη κατάσταση.

Η κύρια χρήση των υπέροχων αυτών αυτοκινήτων γίνεται  την ημέρα του γάμου και πραγματικά  κάνουν την γαμήλια τελετή  μοναδική και εντυπωσιακή!
Ευχαριστούμε για ζαχαροπλαστεία “απόλαυση” για τον ανεφοδιασμό του Άγιου Βασίλη με τις Γλυκές αλχημείες.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι eidisoules.gr

Gold Wedding Cars.

https://www.facebook.com/clown.voulis

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies