Μεσσηνίας

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην έναρξη του Διεθνούς Κέντρου Πτήσεων Καλαμάτας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος παρέστη σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην τελετή παρουσίασης – ενεργοποίησης του νεοσύστατου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα.

Βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η Elbit Systems -μεταξύ άλλων- θα προμηθεύσει το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων της Καλαμάτας με νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη M346. Επίσης, θα παρέχει ενσωματωμένη σουίτα εικονικών ηλεκτρονικών πτήσης στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, ολοκληρωμένα συστήματα εκπαίδευσης εδάφους καθώς και σύστημα εντολών και ελέγχου που θα επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της εκπαίδευσης των πτήσεων.

Στην τελετή παρέστησαν ο Σμήναρχος Νικόλαος ΤσιβουράκηςΔιοικητής της 120 Π.Ε.Α. Καλαμάτας, ο Υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς Διοικητής της Αεροπορικής Εκπαίδευσης του Γ.Ε.Α., ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ YairKulas, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς,ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέλιος, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies