ΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠολιτιστικά

Παολίνα και Κάρλος Ντανιέλ ποζάρουν ξανά μαζί 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η Παουλίνα (ισπανικά: La usurpadora, Μετάφραση: Η Σφετερίστρια) είναι τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1998 σε σενάριο της Ινές Ροδένα και παραγωγή του Σαλβαδόρ Μεχία Αλεχάντρε και της Televisa.

Η σειρά έχει μεταδοθεί σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες, & για αυτό και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της Televisa.

Μετά το τέλος της σειράς, υπάρχει και μία συνέχεια με τη μορφή τηλεταινίας με τίτλο “Mas allá de la usurpadora”.

Πρωταγωνιστούν η Γκαμπριέλα Σπάνικ, Φερνάντο Κολούνγκα, Λιμπερτάδ Λαμάρκε και Τσαντάλ Αντέρε.

Στην Ελλάδα η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 από την τέως τηλεόραση του ΣΚΑΪ (η οποία μετέπειτα μετατράπηκε σε ALPHA), και στη Κύπρο το 2001 από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA. Ακολούθησαν επαναλήψεις τις σειράς και από άλλους ελληνικούς σταθμούς όπως το ALTER (2006), το εθνικής εμβέλειας ακόμη – πλέον περιφερειακό Epsilon TV (2014) και από δεκάδες περιφερειακούς σταθμούς της χώρας, ανεξαρτήτως χρονιάς (με κορυφαίο τον περιφερειακό σταθμό West Channel, που εκπέμπει στην Δυτική Μακεδονία).

Η μεξικάνικη σειρά προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Πάολα/Παολίνα κατά κόσμον Γκαμπριέλα Σπάνικ και ο Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, κατά κόσμον Fernando Colunga, έκαναν 26 χρόνια μετά, το απόλυτο reunion, ποζάροντας μαζί, έχοντας στο πλάι τους και τον τηλεοπτικό αδελφό του Κάρλος Ντανιέλ, Ροντρίγκο.

Σήμερα ο Fernado Colunga είναι 57 ετών, ενώ η Gabriela Spanic 50 ετών.

Η Gabriela Spanic ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ

 

«Τι ευτυχία να βρίσκομαι με σπουδαίους ηθοποιούς, αγαπητούς συντρόφους που αγαπώ και θαυμάζω τόσο πολύ! Fernando Colunga και @marcelobuquet ! Carlos Daniel και Rodrigo! Από το πιο επαναλαμβανόμενο μυθιστόρημα της ιστορίας! Η σφετερίστρια! @productormejia» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός.

ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΜΠΟΚΕ
ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ ΣΠΑΝΙΚ – ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΚΟΛΟΥΓΚΑ

Δείτε το 1ο επεισοδίο από τη σειρά:

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies