GadgetsΕιδησούλεςΤεχνολογία

Πλατφόρμα που αναπαράγει δωρεάν όλα τα ελληνικά κανάλια

Το Megacubo ειναι ένας player λιστών αναπαραγωγής IPTV (M3U) δωρεάν και opensource. Με την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και αν δεν έχετε λίστες IPTV, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία κοινότητας, λαμβάνοντας έτσι λίστες που κοινοποιούνται από άλλους χρήστες.megacubo

Το πρόγραμμα περιέχει λίστες καναλιών σε κατηγορίες, ανά χώρα, ποιότητα σύνδεσης και είδος, καθιστώντας πολύ εύκολη την εύρεση του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει.

Για να ρυθμίσετε το Megacubo να εμφανίζει μόνο Ελληνικά κανάλια θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Επιλογές > Χώρες. Βεβαιωθείτε ότι το Megacubo είναι πρώτα στα Ελληνικά, εάν δεν είναι, θα πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα από τις Επιλογές > Γλώσσα (Options > Language).

Αν θέλετε να βρείτε λίστες αναπαραγωγής η Google είναι ο καλύτερός σας φίλος. Αναζητήστε για IPTV Lists (M3U) και θα βρείτε όσες θέλετε (και για Ελληνικά Κανάλια).

Σύμφωνα με το FAQ μπορείτε να προσθέσετε όσες λίστες M3U θέλετε. Το Megacubo θα τις επεξεργαστεί όλες και θα αναζητήσει το streaming που θέλετε σε καθεμία από αυτές μέχρι να βρει και να ανοίξει ένα που μπορεί να δεθεί.

Κατεβάστε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει

https://github.com/efoxbr/megacubo/releases

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies