Μεσσηνίας

Πολλά μπράβο στην συγκινητική προσπάθεια του KOKKOUS CAFFE για τους πυρόπληκτους

Είδη πρώτης ανάγκης και αγαθά για τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις που συμβάλλουν στην πυρόσβεση συγκεντρώνει το KOKKOUS CAfFE στην Παύλου Πτωχού (έναντι του Δημαρχείου της Μεσσήνης ) στη Μεσσήνη .

Η πρωτοβουλία του KOKKOUS caffe είναι ίσως από τις πιο αξιέπαινες στον χώρο της εστίασης, αφού ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης απασχολείται ο ίδιος για τη συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης με τον πιο ευπροσήγορο τρόπο, με χαμόγελο με τον καλό λόγο.

Η συμπεριφορά του αυτή μάλιστα έχει ήδη εκτιμήσει δεόντως από τον κόσμο της Μεσσήνης, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες είδη πρώτης ανάγκης τα οποία πακετάρω ντε Για να προωθήσουν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Στο πλαίσιο της σχετικής δράσης που φέρει τον τίτλο «Είμαστε δίπλα σας», οι επιχειρήσεις και οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσφέρουν εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, συσκευασμένα τρόφιμα (π.χ. φρυγανιές, μπάρες, μπισκότα κλπ), χυμούς, γάλατα μακράς διαρκείας, τροφές ζώων (σκυλοτροφές , γατοτροφές κλπ), είδη ατομικής υγιεινής (π.χ. χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα κλπ) και είδη φαρμάκων (π.χ. φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα κλπ).

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies