Κορίνθου

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες συγκέντρωσης ειδών για τους πυρόπληκτους

Την ώρα που ο τόπος μας βιώνει μια από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές,
την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι στην Εύβοια, την Αττική, την Ηλεία, την Μεσσηνία, την Αρκαδία και αλλού, στέκονται βουβοί και απεγνωσμένοι, με μια βαλίτσα στο χέρι, να χωράει ότι απόμεινε από την ζωή τους,
την ώρα που η Πολιτεία αποδεικνύεται ανίκανη να προστατέψει τις περιουσίες τους και τις ζωές τους,
αυτή την ίδια ώρα, η Κοινωνία των Πολιτών αναλαμβάνει δράση.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα απλώνουν το χέρι για να κρατήσουν όρθιους τους ανέστιους από τα πυρωμένα μέτωπα. Και στην Κόρινθο δήμοι, φορείς, οργανώσεις και δημότες, μαζεύουν ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, πράγματα που είναι απαραίτητα για την επιβίωση των πληγωμένων συνανθρώπων τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας στηρίζει τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί, και ιδιαίτερα την πρωτοβουλία των τριών Εργατικών Κέντρων της Κορινθίας (Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου) και καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους φίλους του, όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες, να συνεισφέρουν με ό,τι μπορούν και να συνδράμουν με όλες τις δυνάμεις τους το τιτάνιο έργο της αλληλεγγύης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νοιαζόμαστε, στηρίζουμε, βοηθάμε, προσφέρουμε!

(Στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου θα συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, κάθε μέρα, πρωί 09:00’ με 11:00’ και απόγευμα 19:00’ με 21:00’, από αύριο Τετάρτη 11/8 , μέχρι την Παρασκευή 13/8.)

Σχετικές αναρτήσεις

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Παράδοση εξωτερικού απινιδωτή για την ενίσχυση του Χιονοδρομικού κέντρου Ζήρειας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies